• Project Gezondheid

  Print

  Vanaf volgende week werken wij met de ganse school rond "gezondheid". Wij starten met alle kleuters en leerlingen op de speelplaats om het thema te openen en zullen eindigen op vrijdag met een leuke afsluiter waar ook alle ouders en grootouders welkom zijn.

  In de klas zullen we het hebben over gezonde en ongezonde voeding. We leren wat over hygiëne: het poppenhuis verandert in een badkamer, we gaan leren schuim maken, tanden poetsen, ademhalingsoefeningen. Ook zullen we samenwerken met twee andere klassen. Bij juf Helga gaan ze een fitometer doen, bij juf Annemie gaan ze volksdansen en bij mij in de klas krijgen ze een initiatie Yoga en ademhaling.

  Hopelijk komen jullie kleuters weer met boeiende verhalen thuis.

 • Ballen en ballonnen.

  Print

  Juf Evelyne zal twee weken werken rond het thema "ballen en ballonnen". Via mail kregen jullie reeds een brief van wat dit thema voor haar in houdt.

  Via deze weg wil ik jullie er ook van op de hoogte brengen dat Viktor vanaf maandag 26 februari naar het revalidatiecentrum zal gaan in Pulderbos en dus niet meer bij ons in de klas zal blijven. De kleuters en ik zullen hem zeker missen, hij was één van ons geworden en werd door alle kleuters graag geholpen. Wij wensen hem het allerbeste toe en zeggen geen vaarwel maar wel tot ziens. Viktor het ga je goed!